Жительку Лозуватки вітали з 90-річчям

Жительку Лозуватки вітали з 90-річчям

10 травня 2017 року іменинниця Ніна Герасимівна Неїжпапа приймала добрі побажання та привітання від керівника апарату Шполянської райдержадміністрації Любові Бакалини, голови районної ветеранської організації Володимира Пустовіта, сільського голови Станіслава Бойка, голови ветеранської організації Лозоватки Василя Ковбаси. Гості завітали до Ніни Герасимівни з квітами, подарунками та продуктовим набором. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Незважаючи на поважний вік, ювілярка − оптимістка. Крім того, у свої роки має чудову пам’ять, чим не перестає дивувати оточуючих. Гостей Ніна Герасимівна порадувала цікавими історіями. Розповідала про свій життєвий шлях, поділилась спогадами про свої щедро насичені подіями роки, побажала кожному з присутніх усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї та настрої.

Усе своє життя ювілярка сповідувала добро, любов до праці, віру у краще майбутнє. Завжди знала, що немає нічого святішого за батьків, запашний хліб на столі та Батьківщину. Свої слова підтверджувала вчинками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x