У Черкасах відкрили футбольне поле зі штучним покриттям

У Черкасах відкрили футбольне поле зі штучним покриттям

У Черкасах урочисто відкрили футбольне поле зі штучним покриттям у ДЮСШ «Дніпро-80». На новому яскравому полі вишикувалися вихованці, тренери та гості свята. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Футбольне поле коштувало бюджету міста та країни майже 5 млн грн.
– Сьогодні один із тих днів, коли можна сказати, що здійснюються мрії. Про ідею цього задуму ми почали мріяти близко 10 років тому, – розповів народний депутат Олег Петренко.

Привітав присутніх і першим випробував поле під час гри міський голова Анатолій Бондаренко.
– Робота щодо створення цього поля, я певен, увінчається успіхом і через декілька років ми будемо тут мати нових Мессі, Рональдо й інших видатних спортсменів, – наголосив мер.

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин переконаний, що з такими проектами можна збільшити рівень зацікавленості дітей цим видом спорту. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.
– Маю надію, що і це поле, і футбольна академія допоможуть досягти так званого «плану Маршалла» для українського футболу, про який торік навесні сказав президент ФФУ Андрій Павелко – збільшити кількість людей, які займаються футболом на 40% упродовж 5-ти років, – вважає Ігор Володимирович.

До слова, ДЮСШ «Дніпро-80» відвідують більше 300 юних черкасців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x