Кам’янчани відзначили День матері та Міжнародний день сім’ї

Кам’янчани відзначили День матері та Міжнародний день сім’ї

13 травня у районному будинку культури відбувся святковий концерт приурочений до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, організаторами якого були сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Кам’янської районної державної адміністрації та громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини».

Ведучі заходу, Артем Гнєдін, Юрій Рибчук, Антон Юрченко привітали всіх присутніх з Днем матері та з Міжнародним днем сім’ї, зауваживши, що це свято, до якого причетний кожен з нас, бо немає нічого святішого, ніж образ матері, і немає любові вищої і жертовнішої за материнську. А материнська молитва рятує вірних синів України, які захищають її цілісність на сході країни, адже мати молиться серцем.

Глядачі із великим задоволенням слухали зворушливі слова про повагу й любов, про вдячність дітей за недоспані ночі й одвічну турботу, які були присвячені найдорожчим у світі – нашим мамам. Прекрасні вокальні та танцювальні номери подарували Анастасія Федоренко, Лідія Гвоздик, Соломія Надворна, Олександра Надворна, Яна Котенко, Максим Сидоренко, Анжеліка Сніжко, Леся П’явка, Роман Шевченко, вокальні колективи «Посмішка», «Перлинки» та «Колорит» (Кам’янська ЗОШ №1), барди Олександр Тищенко та Олександр Гриценко, щирі декламатори Соломія Надворна та Максим Сидоренко, танцюристи східного танцю Єва Сундукова, Яна Котенко та Діана Семенько, учень Школи танців Дмитра Молоткова Артем Андрющенко, вихованці клубу спортивного танцю «Еліт-Данс» (керівник Лариса Козоріз), вихованці ДНЗ «Ізумруд» та інші.
Окрім вітальних слів деякі багатодітні мами й тата отримали подарунки. Цього року за належне виховання дітей та створення сімейного затишку грамотами районної ради були нагороджені Алла Нерубай та Олена Вінічук, районної державної адміністрації – Яна Корецька та Олена Нечипоренко, міської ради – Тетяна Левченко та Віталій Погорілий, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – Ірина Васюра та Віталій Сопільник. Окрім грамот кожен із них отримав цінні подарунки та грошову допомогу.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x