Німці зацікавлені у розвитку ділових та дружніх стосунків із Черкасами

Німці зацікавлені у розвитку ділових та дружніх стосунків із Черкасами

До Черкаської мерії сьогодні завітала потужна делегація із Німеччини, яка представляє Готський регіон цієї країни. Головна мета відвідин — знайомство з Черкащиною, обмін досвідом та налагодження партнерських стосунків між містами та країнами. У складі делегації — заступник голови Готського муніципалітету Томас Фреліх, завідувач відділу комунального нагляду Клаус Недера, спеціаліст з соціальних питань Фендрика Шелера та заступник начальника по техніці муніципального підрозділу Норберт Кашек. Із боку сторони, що приймає — міський голова Анатолій Бондаренко та заступники міського голови.

Представники Гоцького регіону Німеччини говорять про те, що приїхали до Черкас, аби познайомитися із Черкаським районом та містом Черкаси з метою знайти спільні практичні теми та можливі сфери плідної взаємодії. До речі, більш детально умови такої взаємодії з’явиться можливість обговорити вже завтра на зустрічі в рай адміністрації Черкаського району, де гості презентують Готський район Німеччини.
Міський голова Анатолій Бондаренко в своїй ознайомлювальній доповіді дав зрозуміти членам делегації, чим може бути привабливим для німецької сторони місто Черкаси і які можуть бути спільні теми для майбутніх спільних проектів. Особливо мер зробив наголос на інвестиційній привабливості нашого міста та готовності черкаського муніципалітету співпрацювати з іноземними виробниками та потенційними інвесторами.

Німці зацікавлені у розвитку ділових та дружніх стосунків із Черкасами

— Очікуємо, що наша співпраця буде довготривалою і ефективною, — сказав він.
У свою чергу голова Черкаської районної адміністрації Олексій Собко вважає, що цілком реальним є формат співпраці: район-місто-Німеччина.
Наприклад, у вирішенні питань екологічної безпеки та нагальної проблеми утилізації сміття.
До речі, німецька сторона готова втілити на Черкащині свій перший соціальний проект та створити майстерню для інвалідів. Натомість, як вони повідомили, вони вже знайомляться з приміщеннями, які є у власності обласної адміністрації задля реалізації цього запитуваного проекту.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x