У Городищі голова медкомісії вимагав від бійця АТО 75 тисяч гривень

У Городищі голова медкомісії вимагав від бійця АТО 75 тисяч гривень

У вівторок, 16 травня, спільними зусиллями працівників прокуратури Черкаської області, відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито голову лікарсько-кваліфікаційної комісії одного із районних закладів охорони здоров’я. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Медик вимагав та отримав від учасника антитерористичної операції неправомірну вигоду в сумі 75 тис. грн. за сприяння в оформленні комісією медичних документів, що в подальшому стануть підставою для встановлення воїну АТО групи інвалідності.

Вказану службову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання частини неправомірної вигоди, яку в нього вилучено в ході огляду місця події.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x