Лісівники прибрали пункт відпочинку «Дубки»

Лісівники прибрали пункт відпочинку «Дубки»

Щороку лісівники Золотоніщини проводять роботи з благоустрою рекреаційних пунктів та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ у підпорядкованих лісах. Цієї весни працівниками структурних підрозділів Золотоніського лісгоспу в рамках акції «За чисте довкілля» прибрано 36 сміттєзвалищ на території держлісфонду та звільнено шість кілометрів берегів від сміття. Окрім того, проведено роботи з благоустрою садиб лісництв. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Нині вже готовий до прийому відпочиваючих один із найвідвідуваніших рекреаційний пунктів «Дубки», що знаходиться у Деньгівському лісництві на автотрасі Золотоноша-Сміла Н-08. Зручні альтанки, дитячий майданчик, спеціально облаштовані місця для сміття та багаття – усе це прибрали для затишного та комфортного відпочинку.
Лісівники прибрали пункт відпочинку «Дубки»
Лісівники закликають усіх, хто перебуває в лісі, не залишати там сміття. А ще – з розумінням ставитися до праці інших і не пошкоджувати архітектурні форми в облаштованих місцях для відпочинку. Адже на їх будівництво, постійну підтримку чистоти й порядку йдуть чималі кошти.

«Головне, щоб подорожні не забували про культуру відпочинку та не псували те, що зроблено для їх же блага. Потрібно пам’ятати, що кожен з нас йде в ліс не останній раз, тож варто поводитися так, аби й наступне відвідування було приємним та затишним», – наголошує директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x