На Черкащині виявили перевезення деревини без документів

На Черкащині виявили перевезення деревини без документів

Під час відпрацювання Дубіївського лісництва оперативні працівники виявили автомобіль «УАЗ 333Б та вантажівку «ЗІЛ 131», що перевозили вантаж деревини. Загальний об’єм вантажу склав 13 м3. Водії не надали правоохоронцям жодних документів на вантаж. До завершення перевірки щодо встановлення походження деревини транспортні засоби разом з вантажем вилучені. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На автодорозі Дубіївка-Ірдинь під час відпрацювання Черкаського району оперативники виявили автомобіль «УАЗ 333Б», який перевозив близько 3 кубів деревини. Водій «УАЗу», 30-річний житель Черкаського району, не зміг надати жодних відповідних документів на вантаж.

Пізніше, на тій самій ділянці автодороги помітили автомобіль марки «ЗІЛ 131», який також перевозив колоди деревини породи сосна, загальним об’ємом близько 10 метрів кубічних. За кермом вантажівки був 27-річний місцевий житель, який також не мав документів на вантаж

За даним фактом слідчими відкрито два кримінальних провадження за статтею 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x