У Каневі стартував міський етап гри «Сокіл» («Джура»)

У Каневі стартував міський етап гри «Сокіл» («Джура»)

6 травня у міському парку на набережній Дніпра відбувся І (міський) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якого стали 6 команд (роїв) міських шкіл. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Розпочався захід з урочистої лінійки. З вітальним словом та добрими побажаннями до учасників гри звернулися військовий комісар В. Орел, начальник відділу освіти Н. Голда, голова Канівської міськрайонної організації ТСОУ О.Бузницький, директор Канівського міського центру туризму Т. Дорошенко, голова ГО «Канівський союз ВДВ» К. Анісімов, отаман Канівського полку МГО «Міжнародний союз козацтва» В. Спіжовий.
У Каневі стартував міський етап гри «Сокіл» («Джура»)
Під час змагань учасники продемонстрували свою вправність, підготовку та згуртованість у конкурсах із вогневої підготовки, «Рятівник», пісні та строю «Впоряд», метання «гранати», на туристсько-спортивній смузі перешкод, в інтелектуальній грі «Відун» з орієнтуванням на місцевості та фізкультурно-спортивному комплексі «Козацький гарт». Команда-переможець визначалася окремо у кожному з видів гри.

За підсумками І етапу гри «Сокіл» («Джура») перемогу здобули:
І місце – команда Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3;
ІІ місце – команда Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4;
ІІІ місце – команда Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Команди-переможці отримали грамоти відділу освіти та медалі. Окремим учням вручили заохочувальні призи та грамоти від ГО «Канівський союз ВДВ». Після завершення всіх випробувань канівські козаки та десантники пригостили всіх учасників смачною солдатською кашею.

Переможці гри визначені, але виграли всі: і учасники, і організатори заходу. Адже, пройшовши випробування, учні відчули справжню командну роботу, плече дружньої підтримки.

Організатори змагань: відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради, Канівський міський центр туризму, Канівський полк МГО «Міжнародний союз козацтва», ГО «Канівський союз ВДВ», навчальні заклади міста, Канівський ОМВК, Шевченківський національний заповідник – ще раз переконалися, що тільки разом, тільки у співпраці можна виховати гідних патріотів нашої держави.

Сергій Вдовиченко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x