Рятувальники Черкащини повернулися з «Євробачення»

Рятувальники Черкащини повернулися з «Євробачення»

16 травня з міста Київ та Переяслав-Хмельницький Київської області до Канівського та Черкаського міськрайонного відділів Управління ДСНС у Черкаській області повернулися 10 рятувальників. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Відповідно до наказу Голови ДСНС, 2 пожежно-рятувальних відділення черкаських рятувальників, починаючи з 28 квітня, виконували спеціальні завдання спрямовані на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення в Україні міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення».

Щоденно на об’єктах конкурсу та транспортної інфраструктури міста Києва і Київської області на 24 одиницях техніки чергувало 160 чоловік особового складу.

Голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін високо оцінив результати роботи підрозділів Служби на об’єктах «Євробачення».

«Завдяки вжитим заходам на об’єктах, задіяних до проведення “Євробачення” надзвичайних ситуацій, пожеж та небезпечних подій не сталося. Я дякую всьому особовому складу за професійне виконання службових обов\’язків», – зауважив Микола Олександрович.

За дорученням Голови служби, усіх рятувальників буде заохочено спеціальним наказом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x