Арт-об’єкт «I love…» хочуть встановити у Каневі

Арт-об’єкт «I love…» хочуть встановити у Каневі

Імовірно найближчим часом в Каневі з’явиться нова мала архітектурна форма, а саме напис із великих об’ємних літер – «I love Kaniv». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міськради.

Подібні «пам’ятники-освідчення» в коханні до рідного міста вже давно прописалися в багатьох населених пунктах України, Європи і світу загалом.

Як повідомляє Канівський міський голова Ігор Ренькас, ідея встановити в Каневі подібний арт-об’єкт виникла вже давно. В минулому році працівники ПП «Канівархдизайн» навіть розробили проект.

– Сама конструкція буде виготовлена з металу. Висота об’ємних букв – 1,20 м, – говорить І.Ренькас. – Увечері вся конструкція підсвічуватиметься.
Арт-об’єкт «I love…» хочуть встановити у Каневі
Загальний кошторис проекту складає близько 100 тис. грн. Фінансування відбуватиметься за рахунок спонсорів та міського бюджету.

Встановити об’єкт «I love Kaniv» планують біля фонтану, що на вході до набережної р.Дніпро (вулиця Героїв Дніпра), вже в червні ц.р.

– Якщо все вдасться, у жителів і гостей міста з’явиться ще один туристичний об’єкт, біля якого можна зробити гарне фото на згадку про улюблене місто Канів, – каже міський голова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x