Поліція з’ясувала, хто обікрав дім пенсіонерки на Городищині

Поліція з’ясувала, хто обікрав дім пенсіонерки на Городищині

З приміщення, віджавши вікно, двоє молодиків викрали мобільний телефон та кошти в сумі 150 гривень. Правоохоронці відшукали зловмисників за декілька годин та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції звернулась 71-річна місцева жителька. Заявниця розповіла, що в будинку виявила віджате вікно і зникнення мобільного телефона і грошей. Правоохоронці опитали місцевих жителів та дізнались, що люди бачили двох чоловіків, які нишпорили біля будинку пенсіонерки та заглядали у вікна.

Отримавши опис підозрюваних, правоохоронці за декілька годин відшукали чоловіків на околиці міста. Ними виявились 22-річний житель міста Золотоноша та 24-річний черкащанин. При особистому огляді зловмисників правоохоронці виявили викрадені у потерпілої речі.

За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x