Жашківським рятувальникам урочисто передали новий автомобіль

Жашківським рятувальникам урочисто передали новий автомобіль

17 травня на території 20-ї пожежно-рятувальної частини м. Жашків відбулись урочисті заходи з нагоди постановки в бойовий розрахунок нового пожежно-рятувального автомобіля на шасі «МАЗ».

Ключі від нового автомобіля з рук начальника Управління ДСНС України у Черкаській області генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Гвоздя отримав начальник районного підрозділу, Руслан Бішук. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Про важливість для району цієї події свідчить участь у заході поважних гостей. Крім голови Жашківської районної державної адміністрації Сергія Бойка, голови Жашківської районної ради Максима Салія, міського голови Ігоря Цибровського, на захід завітали представники депутатського корпусу, підприємці міста та району.

Начальник Управління Віктор Гвоздь наголосив, що ДСНС сьогодні працює в умовах реформування служби, і яскравим прикладом перспектив та позитивних зрушень є не лише поява у підрозділах нової сучасної пожежно-рятувальної техніки, а й покращення соціального захисту рятувальників.

Він також охарактеризував нову техніку, підкресливши її переваги порівняно з іншими зразками: «Крім високої маневреності та прохідності, вона може вивозити значно більше вогнегасних речовин, що у комплексі дозволяє зменшити час на ліквідацію пожежі, що в свою чергу, підвищує захист та безпеку громадян», – підкреслив Віктор Михайлович. За його словами, процес оновлення техніки у підрозділах Управління триватиме й надалі.

Голова Жашківської районної державної адміністрації Сергій Бойко, подякував рятувальникам за відповідальне ставлення до своїх функціональних обов’язків та фахові дії під час реагування на надзвичайні події в районі. Демонструючи підтримку підрозділу з боку місцевих органів влади, для покращення матеріальної бази частини він вручив начальнику районного сектору сертифікат на суму 50 тисяч гривень.

Не приховував свого задоволення від появи нової техніки в Жашкові і міський Голова Ігор Цибровський. Відмітивши професіоналізм фахівців Управління, Ігор Андрійович підкреслив, що сучасна рятувальна служба повинна мати і відповідне технічне обладнання. На підтвердження своїх слів він вручив начальнику районного сектору сертифікат на 100 тисяч гривень. Передаючи документ, Ігор Цибровський висловив упевненість що матеріальна підтримка, дозволить пожежно-рятувальній частині за рахунок придбання додаткового рятувального обладнання та спорядження підвищити свою боєздатність.

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та активну громадську позицію, ряд співробітників та ветеранів підрозділу отримали грамоти та подяки від Управління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x