У Чорнобаї ремонтують центральну вулицю

У Чорнобаї ремонтують центральну вулицю

Нині тривають роботи по капітальному ремонту частини вулиці Центральна. Її мають завершити до кінця року відповідно до договору. На сьогодні вже відфрезеровано ділянку дороги, на якій буде покладений новий асфальт. Тривають роботи з установленнч бордюрів та укладки вирівнюючої основи дороги. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби селищної ради Чорнобаю.

Минулого року селищним головою та депутатами селищної ради прийнято радикальне рішення про початок капітального ремонту вищевказаної дороги на ділянках, де стан дорожнього покриття катастрофічний.

Капітальний ремонт проводиться відповідно до проекту ремонту дорожнього покриття вул. Центральна, розробленого Черкаським відділом комплексного проектування Державного підприємства – Український Державний інститут з проектування об\’єктів дорожнього господарства.

«Як не складно, нам вдалося віднайти кошти на сучасний ремонт частини головної вулиці Чорнобаю. Ця сума становить близько 5 млн. грн. і для селищного бюджету це немала сума. Підрядника обрали за допомогою системи електронних закупівель «Прозоро», як і вимагає чинне законодавство України.

Шкода лише, що все навантаження з ремонту головної вулиці покладено на селищний бюджет. Була пропозиція залучити кошти з районного бюджету, але депутати районної ради таку ініціативу не підтримали, тож доводиться розраховувати лише на власні сили» – повідомила селищний голова Алла Мірошниченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x