У Каневі працював переїзний сервісний центр МВС

У Каневі працював переїзний сервісний центр МВС

Сьогодні, 18 травня, мешканці Канева та Канівського району мали унікальну можливість скористатися послугами нового державного сервісу. Канів став третім районним центром на Черкащині, де за зверненням органів місцевого самоврядування до Регіонального сервісного центру МВС, працював пересувний мобільний комплекс. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби РСЦ МВС у Черкаській області.

Робоча група адміністраторів сервісного центру МВС надавала послуги жителям Канівщини з заміни посвідчення водія, реєстрації транспортних засобів, видачі довідки про відсутність чи наявність судимості та видачі міжнародного посвідчення водія.

Переваги унікального пересувного сервісу вже відчули мешканці Кам’янки та Чигирина – громадянам цих населених пунктів не довелося їхати за 70-80 км до стаціонарного сервісного центру МВС у Черкасах. Відтак, вони зекономили час на дорогу і гроші на проїзд. Окрім цього, швидкість надання послуг у МСЦ має одні з найоперативніших показників у державному сервісі. Зокрема, видача посвідчення водія триває 15-20 хвилин, перереєстрація ТЗ до 1,5 години.

Протягом дня в Каневі провели перереєстрацію 18 транспортних засобів, замінили 4 посвідчення водія, а також надали більше 30 консультацій.

Такі виїзди МСЦ здійснюються на запит від органів місцевого самоврядування, які формуються по мірі надходження заяв від мешканців населених пунктів Черкащини. Наступний, повторний виїзд мобільного сервісу відбудеться 25 травня до міста Кам’янка, де місцева громада вже сформувала список з 30 охочих скористатися державними послугами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x