Геннадій Бобов допоміг Корсунь-Шевченківській спортивній школі

Геннадій Бобов допоміг Корсунь-Шевченківській спортивній школі

Уже майже 47 років працює в Корсуні-Шевченківському дитячо-юнацька спортивна школа. За цей час вона випустила у світ більше 15 тисяч вихованців. Пріоритетними видами спорту, які викладаються у школі, є легка атлетика, боротьба самбо, дзюдо, футбол. Крім цих видів у школі культивуються баскетбол, пауерліфтінг, кіокушинкай карате, триатлон.

На базі школи проводяться змагання регіонального рівня. Так, тут проходить традиційний обласний турнір із легкої атлетики пам’яті першого директора школи Миколи Івановича Гончаренка. Двічі на рік проводиться традиційний обласний турнір із дзюдо «Зірочки татамі», щорічно з 2012 року – обласний турнір із жиму лежачи «Залізний Корсунь» на призи заслуженого майстра спорту України Володимира Григоровича Іваненка.

Вихованці школи традиційно займають високі місця у районних змаганнях, чемпіонатах області та України, різноманітних міжнародних змаганнях. Із вересня 2016 року по сьогоднішній день вихованці школи вибороли 24 перших, 31 других і 75 третіх місць на всеукраїнських змаганнях. На міжнародній арені вихованці школи посіли 3 перших, 3 других і 7 третіх місць. Спортивна школа має 5 збірників України, які представляли і надалі представлятимуть нашу державу на міжнародній арені. Колектив школи складається із 14 досвідчених тренерів-викладачів, які докладають всю свою майстерність і зусилля для того, щоб готувати якнайбільше спортсменів-переможців. Із них 4 – майстри спорту і 2 – майстри спорту міжнародного класу.

Тренери з легкої атлетики – Сергій Антонович Лисенко та Анатолій Сергійович Кивенко, з дзюдо – Микола Федорович Нечипоренко, з пауерліфтингу – Сергій Олексійович Федоренко, Руслан Вікторович Попович, Світлана Миколаївна Слюсар, з кіокушинкай карате – Ксенія Олександрівна Шапошникова, з баскетболу – Ігор Валерійович Нікітин, з футболу – Олег Миколайович Дякун – це спеціалісти екстра-класу, які «запалили» багато спортивних зірок Черкащини та України. Імена вихованців школи – легкоатлетів Світлани Марусенко, Артема Жицького, Тетяни Сотникової, Ростислава Шиятого, дзюдоістів Романа Чередніченка, Назара Котляренка, Сергія Шевченка, двічі чемпіонки України з пауерліфтінгу Анастасії Захарченко – знає вся Україна.

Стан розвитку матеріально-технічної бази вирішується колективом школи, в основному, власноруч. За останній рік закуплено тренажери, частину інвентаря для легкої атлетики. Так, було проведено поточний ремонт легкоатлетичного манежу та зали для боротьби. Також підвели воду та обладнали душову і туалетну кімнати для третього корпусу, де знаходяться тренажерна та тенісна зали.
Школі допомагають небайдужі люди. Серед них народний депутат Геннадій Бобов. Він надає постійну допомогу і підтримку у проведенні різних спортивно-масових заходів. Торік його зусиллями було побудовано сучасний дитячий спортивний майданчик, який відкрито для всіх жителів міста.

Цього разу на прохання колективу ДЮСШ Геннадій Борисович допоміг секціям боротьби самбо, дзюдо, кіокушинкай карате. За його сприяння школа отримала дороговартісні борцівські мати-татамі. Тепер 112 вихованців секцій зможуть тренуватися, використовуючи новий інвентар.
«Колектив ДЮСШ, батьківський комітет та учні школи щиросердечно дякують Вам за постійну батьківську турботу про розвиток дитячо-юнацького спорту на Корсунщині. Вдячні Вам за підтримку та розвиток дитячо-спортивного руху нашого регіону. Поки інші говорять, Ви своїми справами демонструєте, що таке справжня допомога і справжній патріотизм! Щасти Вам у всьому!» – говорить директор Корсунь-Шевченківської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Олексійович Федоренко.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x