На Уманщині і Христинівщині виявили два нелегальні автомобілі

На Уманщині і Христинівщині виявили два нелегальні автомобілі

Днями працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУ НП в Черкаській області провели відпрацювання Уманського та Христинівського районів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

За порушення Правил дорожнього руху в місті Умань працівники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Passat» під керуванням місцевогожителя. Правоохоронці попросили водія надати для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія. Документи на транспортний засіб у водія були відсутні.

При звірці ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції було встановлено, що номер кузова не збігається з базою даних й автомобіль перебуває на території України з порушенням митного законодавства. Надавати пояснення на місці події водій відмовився.

Цього ж дня у місті Христинівка за порушення Правил дорожнього руху правоохоронці зупинили автомобіль «Opel Vectra» за кермом якого був місцевий чоловік. Під час перевірки документів та звірки з базами даних встановлено, що на автомобілі відсутній номер кузова з дублюючою табличкою. Даний транспортний засіб перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

На місця обох подій були викликані слідчо-оперативні групиполіції. Транспортні засоби доставлено до відділів поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Проводяться слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x