Чигиринські учні змагалися в грі «Сокіл»

Чигиринські учні змагалися в грі «Сокіл»

Нещодавно на базі Чигиринського НВК І−ІІІ ст. №2 проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь 13 команд.
Розпочався захід із святкової лінійки. З вітальними словами перед присутніми виступили в.о. заступника голови райдержадміністрації Микола Турик та заступник голови районної ради Валерій Невгоденко. «Нова Доба» дізналася про це в Чигиринській РДА.

Відповідно до умов проведення гри, учасники змагалися на етапах: «Впоряд», «Стрільба з пневматичної зброї», «Відун», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Рятівник», «Перетягування линви», «Творче завдання». Змагання показали, що учасники гри набули фізичної витривалості, вміння швидко приймати рішення у надзвичайних ситуаціях, знання та навички з долікарської допомоги, здібностей у вогневій підготовці тощо. Окремо в кожному виді змагань було визначено переможців. За підсумками районного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») перемогу здобули:

І місце – рій «Козацька воля» Чигиринського НВК І-ІІІ ст.№3;
ІІ місце – рій «Укроп» Медведівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.Залізняка;
ІІІ місце – рої «Сіромахи» Чигиринського НВК І-ІІІ ст.№2 та «Отамани» Чигиринського БДЮТ.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x