Городищанина затримали під час спроби вчинити крадіжку

Городищанина затримали під час спроби вчинити крадіжку

Злодієм виявився 33-річний місцевий житель. Його затримано із викраденим майном, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції звернувся громадянин, який повідомив, що невідомий чоловік з території одного з місцевих підприємств на велосипеді вивозить шестиметрову металеву трубу.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на виклик, затримала підозрювану особу неподалік підприємства. Ним виявився раніше судимий 33-річний місцевий житель.

До його велосипеда була прив’язана металева труба, походження якої чоловік пояснити не зміг і зізнався у крадіжці. Розповів, що не працює, вирішив заробити кошти незаконним шляхом. Проник на територію підприємства та вкрав трубу, яку збирався здати на брухт.

Речові докази вилучено. За даним фактом Городищенське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x