Шоу цирку Кобзов «Extreme» в Черкасах

Шоу цирку Кобзов «Extreme» в Черкасах

На сьогодні цирк «Кобзов» володіє трьома пересувними цирковими комплексами з сучасним обладнанням та технікою. В компанії працює понад 400 співробітників – фахівців своєї справи. Наша гордість – артисти, призери і лауреати відомих Фестивалів циркового мистецтва.

В програмі:

– Переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017 шокують вас своїм номером, який увійшов до книги рекордів Гіннеса. Одночасно сім артистів пройдуть по канату без страховки, утворюючи піраміду під куполом цирку.

– Колумбійські артисти, багаторазові переможці циркових фестивалів, продемонструють хвилюючі і неймовірні акробатичні трюки всередині і зовні гігантської конструкції – «Колесі смерті»!

– «Тесла-шоу» – видовище, яке нікого не залишить байдужим! Людина підкорює розряди справжньою п’ятиметрової блискавки. Це потрібно побачити на власні очі!

– «Сфери сміливості» – неймовірне мото-шоу від кращих артистів з Латинської Америки – найбільш видовищний і вражаючий виступ шоу «Extreme»! Мотоциклісти на шаленій швидкості виконують унікальні і небезпечні трюки всередині металевої кулі.

– Виступ веселого і яскравого коміка, акробатів і безліч інших номерів додадуть Шоу святкового і радісного настрою. Дітям і дорослим гарантовано море веселощів і посмішок!

Унікальні костюми, оригінальна музика, світлове шоу, яскраві спецефекти і декорації все це і багато іншого тільки в цирку: «Кобзов».

Поспішайте, кількість місць обмежена!

Дата проведення: з 8 червня

Місце проведення: на Пірсі, вул. Козацька
Тел. для довідок: (093) 100 44 77
(098) 100 44 77
(099) 100 44 77

Деталі тут
Шоу цирку Кобзов «Extreme» в Черкасах

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x