У Жашкові рятувальники змагалися з пожежно-прикладного спорту

У Жашкові рятувальники змагалися з пожежно-прикладного спорту

17 травня на території 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини завершився 3-й етап змагань на першість Черкаської області серед юнаків та підрозділів Управління з пожежно-рятувального спорту пам’яті Олексія Жирного. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Участь у цих зональних змаганнях взяли команди з Уманського, Христинівського, Монастирищенського, Жашківського, Маньківського, Лисянського, Тальнівського, Катеринопільського, Звенигородського районів та міста Ватутіне.

Як досвідчені рятувальники, так і юні спортсмени в напруженій боротьбі змагалися у вправах із підняття по висувної драбини у вікно 3 поверху, підйому по штурмовій драбині у вікно 4 поверху учбової вежі та бойовому розгортанню від пожежного автомобіля.

До програми юнацьких команд додатково було включено ще вправу зі швидкісного одягання бойового одягу.

Підсумовуючи загальну кількість балів, отриманих командами, суддівська бригада визначила переможцем молодь із Тальнівського району. Другу сходинку зайняли юнаки з Лисянського району, заповнила п’єдестал цього року молодіжна команда із Звенигородського району.

Підтримали звитяжний дух своїх молодіжних команд і співробітники ДСНС із Тальнівського та Лисянського району, які впевнено виступали під час усіх видів Кубку. Проте у боротьбі за місце на п’єдесталі цього року втрутилися ще й спортсмени з Маньківського району на чолі із начальником районного сектору старшим лейтенантом служби цивільного захисту Андрєм Копієвським. Вони зуміли вибороти 2-ге загальне місце, посунувши команду з Лисянки на третю сходинку.

Церемонію нагородження переможців та призерів цьогорічних змагань серед команд підрозділів Управління провели перший заступник голови Жашківського райдержадміністрації Юрій Барабаш та головний суддя змагань підполковник служби цивільного захисту Ігорь Дядюра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x