У Шполі тренувалися гасити пожежу у школі

У Шполі тренувалися гасити пожежу у школі

18 травня співробітники Шполянського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області відпрацювали тактико-спеціальні дії з ліквідації пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

За задумом навчань, які пройшли на території шполянської загальноосвітньої школи №2, в приміщенні бібліотеки навчального закладу сталася пожежа.

Виявивши пожежу, персонал школи сповістив керівництво та за номером «101» зателефонував до Служби порятунку. Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події адміністрація школи здійснила евакуацію дітей з навчального корпусу та провела знеструмлення об’єкта.

По завершенню пошуково-рятувальних робіт, співробітники шполянської пожежно-рятувальної частини за допомогою ланки газодимозахисної служби провели розвідку та ліквідували умовну пожежу.

Після проведення тактичних навчань рятувальники додатково нагадали вчителям та дітям правила поведінки на випадок виявлення підозрілих предметів. Для кращої наочності, фахівці ДСНС продемонстрували присутнім зразки боєприпасів та нагадали номери телефонів екстрених служб.

За оцінкою спостерігачів, пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС та адміністрація школи показали високий рівень підготовки та продемонстрували чіткий алгоритм дій під час евакуаційних заходів та ліквідації умовної надзвичайної події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x