Жителів Черкащини попереджають про можливі відключення електроенергії та відсутність платіжок

Через кризу на ПАТ «Черкасиобленерго» на Черкащині імовірні проблеми з електропостачанням. Черкащан попередили, що платіжки про спожиту енергію поки що надходити не будуть. Відповідне звернення колективу підприємства оприлюднили на «Фейсбук».

«ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЧЕРКАЩИНИ!
ПАТ «Черкасиобленерго» перебуває у фінансово-економічній кризі. На підприємстві відсутні матеріали для проведення ремонтних робіт в електроустановках, паливно-мастильні матеріали, засоби захисту тощо.

Працівники підприємства не отримують заробітну плату з 01 січня 2017р.

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» перебуває у трудовому спорі з адміністрацією та страйкових діях!
Просимо вибачення у Вас, шановні черкащани, за можливі незручності у разі відсутності електричної енергії у ваших оселях та проведення розрахунків і отримання квитанцій на оплату за спожиту електричну енергію.

Центральні засоби масової інформації нас не хочуть чути, а влада не в повній мірі розуміє ситуацію та не сприяє у її вирішенні. Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» 23 травня 2017 року проводить АКЦІЮ ПРОТЕСТУ біля будівлі Обласної Державної Адміністрації та Обласної Ради.

Просимо Вас, шановні черкащани, долучитися до АКЦІЇ ПРОТЕСТУ та підтримати вимоги трудового колективу.

Початок АКЦІЇ о 10-00

Страйковий комітет ПАТ «Черкасиобленерго»

Як повідомляють на infomist.ck.ua, інформацію про суму заборгованості за світло можна дізнатися, зателефонувавши до кол-центру ПАТ \”Черкасиобленерго\” за номером (0472) 33-87-87 та повідомивши номер особистого рахунку чи адресу. За цим номером можна повідомляти показники лічильника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x