У Червоній Слободі виявили ємності з-під невідомих хімічних речовин

У Червоній Слободі виявили ємності з-під невідомих хімічних речовин

19 травня спеціалісти Держекоінспекції у Черкаській області спільно з представниками Черкаської райдержадміністрації, Державної служби з надзвичайних ситуацій, правоохоронних органів та громадськості взяли участь у роботі комісії з надзвичайних ситуацій. Реагуючи на звернення громадян, обстежили територію одного із підприємств в селі Червона Слобода Черкаського району. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Виявилося, що на відкритій території підприємства по вулиці Першотравнева просто неба розміщуються використані пластикові ємності з-під невідомих хімічних речовин. Відповідно до інформації, розміщеної на сайті Міністерства екології та природних ресурсів України, ліцензія на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами у підприємства, що орендує вказану територію, відсутня.

На місці події працюють представники слідчо-оперативної групи. Держекоінспекція продовжує перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства з метою недопущення забруднення довкілля залишками невідомих хімічних речовин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x