«Черкаський Дніпро» здобув перемогу у матчі з «Буковиною»

«Черкаський Дніпро» здобув перемогу у матчі з «Буковиною»

У домашньому поєдинку «Черкаський Дніпро» приймав чернівецьку «Буковину». Матч завершився з перевагою господарів поля. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 32-й тур
21 травня 2017 року., 17:00, м. Черкаси. Стадіон «Центральний»
1950 глядачів, температура +16

«Черкаський Дніпро» – «Буковина» Чернівці – 2:0 (1:0)
Гол: 1:0 Тарасенко (5), 2:0 Мединський (90+2)

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шопін, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Махарадзе, Сторчоус (Мединський 81), Ямполь, Бушман (Крамар 90+1), Скепський, Качур (Балан 55)
В запасі: Панченко, Мединський, Крамар, Шведенко, Балан, Шурубура
Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Буковина»: Мозіль, Тєрєхов, Мироненко, Гудак, Бойчук, Покотилюк, Клак (Савчук 87), Чеботарьов, Гуськов, Сербул, Бугай
В запасі: Леонідов, Савчук, Мазур, Раца, Шишигін, Геник
Головний тренер: Олег Ратій

Попередження: Сторчоус (54), Гончаренко (66) – Бойчук (51), Клак (87)
Видалення: немає

Головний арбітр: Юрій Іванов (Донецька обл.)

Перший тайм
Перші хвилини матчу пройшли в досить рівній боротьбі, але вже на 5-й хвилині капітан Олег Тарасенко, традиційно підключившись до кутового, відкрив рахунок у матчі після удару головою. Подачу з кутового виконував Денис Скепський. «Буковина» відповіла кількома небезпечними випадами по правому флангу, але оборона нашої команди змогла впоратися з двома прострілами у воротарський майданчик. В наступній атаці вже Руслан Качур пробивав з кута воротарського майданчика у ближній кут, після помилки захисника, але воротар «жовто-чорних» зайняв правильну позицію і вибив м\’яча на кутовий. Відповіли чернівчани атакою колишнього гравця нашої команди Сергія Чеботарьова, який пробивав із лінії штрафного майданчика, але Орест Будюк все бачив і, відбивши м\’яч перед собою, одразу ж забрав його під свій контроль. «Буковина» за довгий час заробила лише один кутовий, який так само не приніс результату. Ближче до 30-ї хвилини небезпека була вже біля воріт Мозіля. Юрій Бушман, отримавши передачу від Дениса Скепського, навішував вглиб штрафного майданчика на Руслана Качура, який без будь-яких перешкод пробивав головою в дальній кут, але не влучив у ствір воріт. М\’яч пройшов біля стійки. Трохи пізніше метрів з двадцяти наважився пробити Андрій Сторчоус, але теж не влучив по воротах. Футболісти «Буковини» отримали шикарний шанс зрівняти рахунок під кінець тайму, але після проникаючої передачі Клака, виходячи один на один з Орестом Будюком, нападник Владислав Бугай промахнувся по м\’ячу і момент був змарнований.

Другий тайм
Другу половину гри значно активніше почали гості. Зароблений штрафний з ударної позиції пішов виконувати Тєрєхов. Але пробив «на точність» дуже слабо. М\’яч, не долетівши до воріт знайшов голову Олега Тарасенка, який вибив його в поле. Наступний відрізок матчу пройшов у боротьбі із картками та участю медиків. Одного з гравців «Буковини» навіть довелося виносити на ношах. Вадим Євтушенко вже на 55-й хвилині замінив Руслана Качура на Дениса Балана, а роль нападника став грати Ярослав Ямполь, який мав кілька шансів забити, але м\’яч у ворота так і не пішов. Ближче до 60-й хвилині наша команда знову оточила штрафний майданчик гостей, але безліч атак завершилися лише одним ударом від Андрія Сторчоуса, який пробив вище воріт. Непоганий шанс мав Володимир Шопін, отримавши передачу від Дениса Балана, але пробивши в дальній і незахищений кут воріт «Буковини» наш захисник не потрапив у ствір. М\’яч пройшов в сантиметрах від стійки. На 81-й хвилині на поле замість Андрія Сторчоуса вийшов Ігор Мединський і непогано освіжив гру команди, беручи участь у кількох небезпечних епізодах. Останні кілька хвилин основного часу стали досить небезпечними для «Черкаського Дніпра». Чернівчани зібралися з силами і провели дві небезпечні атаки з ударами зі штрафної площі. У першій атаці завадив Олег Синьогуб, а у другій відмінно зіграв Орест Будюк. Вирвавшись в атаку, гості забули про захист, за що і поплатилися: на 90+2 хвилині. Провалом у центрі поля скористався Денис Скепський. Протягнув сферу по центру та прокинув м\’яча на фланг Антону Крамару, який прострілив у воротарський майданчик. М\’яч пройшов захисників і воротаря, прилетівши на ногу Ігорю Мединському, якому залишалося лише проштовхнути його у порожні ворота.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x