Для черкасця, який задушив свою паралізовану матір, прокуратура вимагатиме жорсткішого покарання

Для черкасця, який задушив свою паралізовану матір, прокуратура вимагатиме жорсткішого покарання

За участі процесуального прокурора Черкаської місцевої прокуратури 19 травня цього року вироком Соснівського районного суду м. Черкаси 54-річного місцевого жителя визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а саме умисному вбивстві своєї матері, та призначено покарання 7 років 6 місяців позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 12 серпня минулого року у власній квартирі виявлено труп 79-річної жительки м. Черкаси, за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Попри те, що злочин вчинено в умовах неочевидності, завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням та якісно організованим першочерговим слідчим (розшуковим) діям, з’ясовано, що до смерті жінки причетний її син.

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті особистих уявлень про евтаназію, навмисне задушив подушкою матір, яка після інсульту була паралізована.

Наразі на вказаний вище вирок Черкаською місцевою прокуратурою готується апеляційна скарга через м’якість призначеного покарання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x