У Черкасах на дитячому майданчику знайшли повішеного чоловіка

У Черкасах на дитячому майданчику знайшли повішеного чоловіка

У ніч з 22 на 23 травня на одному з дитячих майданчиків у мікрорайоні Митниця черкаські патрульні виявили тіло чоловіка, підвішене на мотузці. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту vikka.ua.

Як повідомила речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк, на вулиці Козацька під час патрулювання території в одному з дворів поліцейські почули, як спрацювала сигналізація в автомобілі. Коли підійшли до автомобіля, там нікого не виявили. Та коли підсвітили ліхтариками та оглянули дитячий майданчик, розташований поряд, побачили жахливу картину – чоловіка, який висів у зашморгу.

«Патрульні підбігли до нього та зняли зашморг. До приїзду медиків почали надавати першу домедичну допомогу, проводити масаж серця. Однак чоловіка повернути до життя не вдалося», – розповіла Зоя Вовк.

Згодом патрульні встановили його дані. Ним виявився житель Черкас 1990 року народження. На місце пригоди прибули слідчо-оперативна група та медики «швидкої», які констатували смерть.

«Чому хлопець звів рахунки з життям – невідомо. Поліції вдалося встановити, що хлопець проживав на вулиці Героїв Дніпра. Його родичів вже сповістили про інцидент», – додала речниця УПП.

Наразі обставини пригоди з’ясовують слідчі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x