У Смілі затримали чоловіка, який обкрадав вагони

У Смілі затримали чоловіка, який обкрадав вагони

Зловмисника виявили працівники залізниці. Прибувши на місце оперативно, наряд поліції затримав крадія. Затриманий вже мав проблеми із законом, а зараз є фігурантом у кримінальному провадженні, яке на стадії судового розгляду. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До смілянських правоохоронців надійшло повідомлення від працівників залізниці що виявлено чоловіка, який викрадав з пасажирських вагонів, які були у відстої, вартісне обладнання, виготовлене з кольорових металів.

На місце негайно направили наряд швидкого реагування Смілянського відділу поліції, які затримали зловмисника. Під час огляду рюкзака чоловіка, поліцейські виявили мідний кабель та запчастини з вагонів, котрі містять кольоровий метал, та ножиці.

Затриманим виявився 38-річний мешканець міста, котрий, як з’ясувалося, вже мав проблеми із законом. Кримінальне провадження по його раніше скоєних крадіжках зараз на стадії судового розгляду.

Слідчим відділом Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 15 (Замах на злочин) та частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадієві оголошено про підозру та обрано запобіжний захід. Йому загрожує покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x