АМКУ зобов’язав три міськвиконкоми на Черкащині усунути порушення у своїй роботі

АМКУ зобов’язав три міськвиконкоми на Черкащині усунути порушення у своїй роботі

Бездіяльність виконавчих комітетів Канівської, Корсунь-Шевченківської та Золотоніської міських рад щодо перегляду норм надання послуг з вивезення побутових відходів містить ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Відділення АМКУ у Черкаській області.

Як встановило Відділення, органи місцевих самоврядувань не переглядали норми надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог Правил визначення норм надання цих послуг

Така бездіяльність може призвести до стягнення підприємствами, які надають послуги з вивезення побутових відходів, необгрунтованої плати за надані послуги.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення надала обов’язкові для розгляду рекомендації переглянути норми надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог чинного законодавства.

Про результати розгляду рекомендацій виконавчі комітети Канівської, Корсунь-Шевченківської та Золотоніської міських рад мають повідомити територіальне відділення у тримісячний строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x