Команда УДПУ імені Павла Тичини стала переможцем обласної універсіади з шахів

Команда УДПУ імені Павла Тичини стала переможцем обласної універсіади з шахів

19 травня в Черкаському університеті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля пройшли змагання з шахів за програмою XV Універсіади Черкаської області серед вищих навчальних закладів. В змаганнях брали участь всі ВНЗ Черкащини. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини в цьому році представляли студенти з двох факультетів: студент факультету фізичного виховання Шазат Каюмов та студентка факультету початкової освіти Марія Гоцин (тренер − Віктор Побережець). Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

У підсумку збірна команда УДПУ набрала однакову кількість очок із ЧНУ, але в особистій першості студенти Уманського педагогічного були кращими. Марія виборола І місце серед дівчат, а Шазат серед хлопців був четвертим.

У підсумку місця на XV Універсіаді Черкаської області серед вищих навчальних закладів розподілились наступним чином: І місце − Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини; ІІ місце − Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького; ІІІ місце − Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x