Майже 7 тисяч черкащан проходили ЗНО з української мови та літератури

Майже 7 тисяч черкащан проходили ЗНО з української мови та літератури

На проходження державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з української мови в Черкаській області зареєстровано 7203 особи, з них 6067 випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, 867 випускників минулих років, 269 учнів (студентів) навчальних закладів системи профтехосвіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління освіти і науки ЧОДА.

23 травня 2017 року відбувся екзамен із української мови та літератури, на який прийшли 6982 особи, що становить 97% від кількості зареєстрованих. Для всіх учасників були створені належні умови у 29 пунктах тестування Черкаської області, зокрема й для учнів з особливими потребами.

Зазначимо, що лише 1 випускник минулих років прийшов невчасно на пункт тестування. Прикро, але з мобільними телефонами вилучено 3 особи. Всі абітурієнти знали про заборону мати при собі такі засоби.

За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання його учасниками, а також персоналом пунктів тестування спостерігали представники громадських організацій, в тому числі 50 осіб від батьківських комітетів.

Для успішного проведення ЗНО з української мови і літератури залучено 1184 педагогічних і науково-педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x