Чорнобаївські депутати стали найспортивнішими в області

Чорнобаївські депутати стали найспортивнішими в області

20 травня 2017 року в смт Лисянка проведено фінал обласної спартакіади депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад Черкащини. Зустрічали гостинні господарі гостей бадьорою музикою, гарячими кавою і чаєм, пирогами, солодощами, а головне – сонячною погодою. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській облраді.

Нинішні фіналісти – команди Городищенського, Жашківського, Золотоніського, Чорнобаївського, Уманського, Катеринопільського, Лисянського районів забезпечили собі право в упертій боротьбі в зональних змаганнях.

На початку змагань відбулося традиційне проходження командами і шикування. Головний суддя змагань доповів про готовність до фіналу.

За давньою українською традицією командам вручено короваї. Окрім того, гостям і всім присутнім продемонстрували прекрасну хореографічну композицію, чим додали піднесеного святкового настрою.

Депутатів-спортсменів також привітав співголова оргкомітету спартакіади, директор обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський.

Учасники змагалися з п’яти видів спорту: шашок, шахів, настільного тенісу, волейболу та міні-футболу.

Команда депутатів обласної ради взяла участь у змаганнях з настільного тенісу (Оксана Ковбоша) та міні-футболу у складі Олександра Вельбівця, Сергія Воронова, Ігоря Нестеренка, Олексія Озірного та Анатолія Яріша.

За шахівницями чи тенісними столами мірялися силами, спритністю, вдумливістю і винахідництвом суперники, окремі з яких вже зустрічалися у двобоях. Але, звичайно, переможцями ставали ті, хто краще підготувався до нинішньої зустрічі.

Однак, найгарячішим було суперництво на волейбольних і футбольних майданчиках, де вирували справжні пристрасті.

Зокрема, надто емоційним видався матч за перше місце з міні-футболу між командами депутатів Чорнобаївського району, які виступали в ранзі чемпіона минулорічного фіналу, і Лисянського району, які виступали в рідних стінах і мали вагому болільницьку підтримку. Урешті-решт перемога дісталася більш загартованим в футбольних баталіях – чорнобаївцям із мінімальною перевагою 4 : 3.

Третє призове місце розігрувалося між командою обласної ради і золотонісцями. Тут фортуна була на боці більш мобільної і зіграної команди з лівобережжя.

Суддівська колегія оперативно підбила підсумки. Трійка призерів розташувалася таким чином: перше місце у команди депутатів Чорнобаївського району, друге – у команди Уманщини, третя сходинка дісталася депутатам Золотоніського району.

Підсумкові результати і суми набраних балів команд, а також переможців в індивідуальних видах подаємо нижче.

Додамо, що, як і раніше, з числа фіналістів шостої обласної спартакіади буде сформовано команду, яка захищатиме честь Черкаської області на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад всіх рівнів.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x