У Черкаському районі земельні ділянки отримали 514 учасників АТО

У Черкаському районі земельні ділянки отримали 514 учасників АТО

Загальна їхня площа – 165,6 га. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.
Ефективно виконується бюджетна програма на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I−II групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Двом інвалідам війни, із числа учасників АТО виплачена компенсація на придбання житла.
У січні 2017 року інваліди війни, із числа учасників АТО, Бублик Є. О., Чепурний В. А. придбали квартири в м. Черкаси, використавши всі виділені кошти в повному обсязі. Один учасник АТО навчається в Черкаській автошколі ТСОУ.
У цей час йде підготовка до забезпечення учасників АТО санаторно-курортними путівками. На обліку для забезпечення учасників АТО санаторно-курортними путівками перебуває: 3 інваліди війни та 36 учасників бойових дій.

Довідково:
Станом на 01.05.2017 на обліку в районному Координаційному центрі з питань надання допомоги у забезпеченні бійців, які несуть службу в зоні АТО, перебуває 612 учасників АТО, із них мають статус учасника бойових дій – 476, інвалідів із числа учасників АТО – 9. Крім того, в районі числиться поранених учасників АТО – 36, сімей загиблих – 5, мають статус «Сім’ї загиблого учасника АТО» – 8.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x