У Смілі затримали чоловіка, який ніс вулицею крадений метал

У Смілі затримали чоловіка, який ніс вулицею крадений метал

Працівники Смілянського відділу поліції, які несли службу в складі групи швидко реагування, затримали чоловіка, який тільки-но обікрав домоволодіння. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Патрулюючи місто, працівники поліції отримали повідомлення про крадіжку. Місцевий житель повідомив, що побачив чоловіка, який ніс із собою металеві предмети, які зникли у його батьків. Також чоловік розповів, що невідомий, помітивши його, втік у невідомому напрямку.

На одній із вулиць поліцейські побачили чоловіка, опис якого збігався з описом, який надав заявник. Побачивши службовий автомобіль, зловмисник намагався втекти, але був затриманий поліцейськими. При ньому виявили алюмінієві предмети які, як пояснив затриманий, він викрав, щоб здати на брухт. Затриманим виявився 36-річний місцевий мешканець, котрий уже був раніше судимий за крадіжки.

Наразі йому оголосили підозру про вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x