Нічним тролейбусним рейсам у Черкасах бути, але яким?

Нічним тролейбусним рейсам у Черкасах бути, але яким?

КП «Черкасиелектротранс» надав свої пропозиції щодо запровадження нічних рейсів у Черкасах. Таким чином підприємство відреагувало на запит депутата від Партії вільних демократів Олександра Згіблова. Свої пропозиції надав і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
Наразі ситуація є такою, що тролейбусний парк готовий запровадити нічні рейси, але для цього потрібне рішення виконавчого комітету. Влада міста обіцяє, що найближчим часом таке рішення таки буде ухвалене.
Проте не все так просто. За словами Олександра Згіблова, той графік руху, який наддав тролейбусний парк, є не надто досконалим та потребує корегування.

− Ми маємо ситуацію, коли тролейбуси курсуватимуть до 12 ночі, а потім починатимуть рух з 4 ранку. Фактично чотири години вони не їздитимуть. Я як ініціатор запровадження нічних рейсів, пропонуватиму зміни до графіку руху, − розповів Олександр Георгійович. − Окрім того мене здивувало у відповіді керівництва «Електротрансу», що «відповідних звернень від жителів Черкас про запровадження нічних рейсів не надходило». Хоча після оприлюднення нашого запиту, журналісти одного з видань проводили соціологічне опитування, а в соціальній мережі «Фейсбук» чимало людей позитивно відгукувалися щодо такої ініціативи.
Нині Олександр Згіблов готовий ініціювати збір підписів жителів Черкас, щоб переконати керівництво КП «Черкасиелектротранс», у тому, що попит на нічні рейси у Черкасах є.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x