На Чигиринщині викрили серійних магазинних злодіїв

На Чигиринщині викрили серійних магазинних злодіїв

Зловмисників правоохоронці затримали під час здійснення чергової крадіжки біля одного із магазинів в Чигирині. Чоловіків затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із магазинів міста спрацювала сигналізація пульту охорони. За викликом на місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники управління охорони поліції.

Біля приміщення магазину правоохоронці затримали двох чоловіків, які на власному авто намагалися втекти. Як з’ясувалось, затримані хотіли вчинити крадіжку з кондитерського відділу. У відділенні поліції, правоохоронці встановили, що це 35- та 39- річний чоловіки, жителі іншої області, які раніше вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності.

На території району підозрювані вчинили ще три крадіжки. На власному автомобілі вони їздили селами та обкрадали магазини. Зловмисники брали цінні речі, кошти та продукти харчування.

Слідче відділення Чигиринського відділення поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до ряду інших крадіжок на території району. Покарання за вчинення кримінальних правопорушень передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x