Жителя Корсунь-Шевченківського району обікрав наркозалежний знайомий

Жителя Корсунь-Шевченківського району обікрав наркозалежний знайомий

У Корсунь-Шевченківському районі раніше судимий чоловік обікрав домоволодіння свого знайомого. Поліцейські оперативно встановили особу крадія та затримали його. Правопорушнику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківських правоохоронців звернувся 31-річний мешканець району. Він повідомив, що ввечері, прийшовши з роботи, виявив пошкоджений замок гаража та двері будинку. З гаража зникли будівельні електроінструменти, а з будинку – телевізор і ТВ-тюнер.

Працівники поліції оперативним шляхом встановили, що до крадіжки причетний наркозалежний 34-річний раніше судимий за грабіж місцевий мешканець, який був знайомий з заявником. Вдома у підозрюваного поліцейські виявили та вилучили викрадені речі.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x