У Черкасах судитимуть чоловіка, який ледь не вбив ножем свого товариша

У Черкасах судитимуть чоловіка, який ледь не вбив ножем свого товариша

Черкаським відділом поліції ГУ НП в Черкаській області проводилося досудове слідство у кримінальному провадженні стосовно 35-річного громадянина, який намагався вбити свого знайомого. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Встановлено, що даний громадянин, перебуваючи в будинку потерпілого – свого знайомого, в ході конфлікту, який виник раптово під час спільного розпивання спиртних напоїв, завдав товаришу 15 ударів ножем в ділянку життєво важливих органів. Після цього підозрюваний з місця вчинення кримінального правопорушення зник. На щастя, потерпілий зміг вижити завдяки вчасно наданій медичній допомозі.

За вказаним фактом нападнику було повідомлено про підозру. Тривалий час підозрюваний переховувався від слідства, однак правоохоронці його знайшли і взяли під варту.

Досудове слідство у кримінальному провадженні завершене, до суду скерували обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України – закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x