Черкащина привітала переможців шкільних олімпіад

Черкащина привітала переможців шкільних олімпіад

У великій сесійній залі приміщення Черкаської обласної ради відбулося нагородження переможців конкурсу-захисту робіт Малої академії наук та олімпіад з предметних дисциплін. Всього було присутніх 46 переможців. Також відзначили і педагогів та наукових керівників, які допомогли юним знавцям досягти високих результатів. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

У 4 етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад брали учать 51 учень із 9 районів області. 22 учні з них стали переможцями. Найбільшу кількість призових місцть вибороли учні з Черкас.

Також нагородили переможців Малої академії наук. 41 представник області взяв участь у цьогорічному фінальному етапі. Із них 24 стали переможцями. За словами організаторів заходу, це на 7 відсотків більше, ніж у минулому році.

Талановитих дітей привітали перший заступник голови Черкаської обласної адміністрації Віталій Коваль та заступник голови Черкаської обласної ради Вадим Гайович. Керівники області подякували педагогам, які підготували переможців та самим учням за те, що вони правильно усвідомили свою місію: здобувати знання і навчатися.

– Спектр знань нинішніх переможців досить широкий, – відзначив Віталій Володимирович. – Від інформаційно-комунікаційних до іноземних мов та знань про землю. Не потрібно шукати свою долю десь далеко. Черкащина здатна сьогодні дати вам повну вищу освіту. Гордий за те, що ви не зупинялися ні перед якими перешкодами і здобували перемогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x