П’яний чоловік задушив сусідку

П’яний чоловік задушив сусідку

До Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції надійшла інформація про вбивство. На місце події оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу. У будинку за вказаною адресою правоохоронці виявили тіло господині зі слідами удушення.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці розпочали фіксацію та вилучення речових доказів, подворовий обхід, допит свідків. Під час проведення оперативно-розшукових заходів до оперативників надійшла інформація про те, що один із місцевих жителів поспіхом залишив село. Проведеними заходами правоохоронцям удалося встановити місце перебування 48-річного підозрюваного. Він переховувався в Звенигородському районі у своїх знайомих. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції.

У кабінеті слідчого чоловік зізнався у скоєному. Він розповів, що раніше вже мав проблеми із Законом. Того вечора, перебуваючи напідпитку, зловмисник зайшов до сусідки позичити кошти. Проте жінка не відчинила та запевнила, що грошей у неї немає. Така відповідь не влаштувала чоловіка і той, зламавши замок, проник у хату та накинувся на жінку. Коли старенька вже не подавала ознак життя, зловмисник обшукав будинок. Не знайшовши коштів, нелюд схопив сумку з їжею та втік.

Наразі слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п\’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x