Черкаські рятувальники уберегли молодика від самогубства

Черкаські рятувальники уберегли молодика від самогубства

25 травня о 06:45 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС із села Хутори надійшло повідомлення про чоловіка, який збирається стрибнути з п’ятого поверху. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На місце терміново прибули рятувальники із 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також фахівці психологічної служби Управління ДСНС.

Як стало відомо, 25-річний чоловік, зачинившись у власній квартирі на 5-му поверсі, погрожував стрибнути з вікна.

Під час первинного контакту, психологу управління вдалося зав’язати із чоловіком діалог, після чого,він передав ключі та дозволив психологу піднятися до нього у квартиру.

Довірившись фахівцеві, чоловік поділився своїми депресивними думками, які з’явилися у нього через нестачу суспільної уваги. Не відчуваючи уваги до себе і з боку друзів та родичів, він вирішив укоротити собі віку.

Під час спілкування, яке тривало понад годину, психологу і родичці, яку підключили до розмови, вдалося провести необхідну психологічну корекцію, яка дозволила переконати молодого чоловіка жити далі.

Відмовившись від спроби самогубства, чоловік спустився на вулицю та погодився на допомогу лікарів. Зараз обставини інциденту з’ясовують представники Національної поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x