В УДПУ нагородили кращих науковців

В УДПУ нагородили кращих науковців

З нагоди відзначення Дня науки в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулась Урочиста Академія. Привітати науковців університету із професійним святом завітали почесні гості − представники органів державної влади, керівництва міста та району, відділів освіти Уманської міської ради та Уманської райдержадміністрації.
Вітаючи присутніх у актовій залі зі святом, ректор УДПУ, доктор педагогічних наук, професор Олександр Безлюдний зазначив, що у навчальному закладі пишаються відомими науковцями і молодими їх послідовниками, на яких покладаються великі надії. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

В УДПУ нагородили кращих науковців

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання студентської молоді науково-педагогічні працівники вишу відзначені нагрудними знаками, Почесними грамотами та Подяками Міністерства освіти і науки України.
Нагрудний знак «Відмінник освіти» ректор вручив дійсному члену Академії будівництва України, професору, доктору технічних наук, завідувачу кафедри технiко-технологiчних дисциплiн, охорони працi та безпеки життєдіяльності Таляту Азізову, а керівнику науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта», кандидату біологічних наук, доценту Ганні Гончаренко – нагрудний знак «За наукові та освітні досягнення».

Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України отримали доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри хімії, екології та методики їх навчання Світлана Совгіра, а Подяки Міністерства освіти і науки України – доктор педагогічних наук, доцент, декан факультету дошкільної та спеціальної освіти Ірина Демченко, кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, декан природничо-географічного факультету Валерій Миколайко, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Павло Петренко.

В УДПУ нагородили кращих науковців

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, становлення освіти і науки в державі цілий ряд викладачів нагороджені почесними грамотами Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської облради, Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА, Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Уманської міської ради, Уманської РДА та районної ради, відділів освіти Уманської міської ради та Уманської РДА, поляками ректора УДПУ імені Павла Тичини та грамотами первинної профспілкової організації університету.

Окремим розділом урочистостей стало відзначення студентської молоді за наукові досягнення та перемоги на всеукраїнських конкурсах, предметних олімпіадах.
Атмосферу свята доповнили виступи відомих художніх колективів та самодіяльних митців університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x