Кам’янські депутати затвердили дві районні програми

Кам’янські депутати затвердили дві районні програми

23 травня 2017 року в залі засідань будинку рад відбулось пленарне засідання чергової 18 сесії районної ради VIІ скликання, яке провів голова ради Сергій Сундуков.

Перед початком роботи голова районної ради Сергій Сундуков привітав депутатів районної ради та сільських голів, у кого в міжсесійний період був день народження, зачитав інформаційне повідомлення про включення до складу фракції Аграрної партії України раді депутата районної ради Віталія Вереса. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській облраді.

Робота сесії розпочалась з хвилини мовчання в пам`ять про загиблих учасників антитерористичної операції на сході нашої держави.
Згідно з порядком денним пленарного засідання, на розгляд народних обранців було винесено сімнадцять питань, які потребували прийняття рішень та їх втілення у життя.

На початку, депутати районної ради заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Гвоздик про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року.

Потім депутати районної ради затвердили дві нові районні програми: «Програму розвитку архівної справи на 2017-2020 роки» і «Програму розвитку матеріально-технічної бази, забезпечення сприятливих умов для надання громадянам і платникам податків Кам’янського району адміністративних послуг у Кам’янському відділенні Смілянської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області на 2017-2018 роки».

Також депутати районної ради підтримали внесені зміни та доповнення до програм районної ради: «Фінансування робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Кам’янського району у 2017 році»; «Зайнятості населення Кам’янського району на період до 2017 року»; «Призовна дільниця на 2016-2020 роки».

Переважною більшістю голосів внесли зміни до рішення районної ради від 23.12.2016 № 14-11/VII «Про районний бюджет на 2017 рік»; прийняли рішення щодо надання згоди на прийняття в районну комунальну власність цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Кам’янська центральна районна аптека № 29» Черкаської обласної ради.

Крім цього, розглянули низку земельних питань стосовно затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; земельних ділянок, наданих у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Депутати одноголосно погодили зміни до складу постійної комісії районної ради з питань роботи господарського комплексу, сільського господарства та земельних відносин, обслуговування населення та соціального розвитку села, розвитку і підтримки підприємництва в районі.

Насамкінець, депутати районної ради схвалили та прийняли: звернення до Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров\’я, депутатів Черкаської обласної щодо входження Кам’янської центральної районної лікарні до Черкаського госпітального округу; а також до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Черкаської обласної ради, Черкаської та Чигиринської районних рад щодо об\’єднання в один район територій Кам’янського, Чигиринського та Черкаського районів. Крім цього, схвалили звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури України, депутатів Черкаської обласної ради, ПАТ «Черкасиобленерго» щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати колективу Кам`янського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x