Депутати внесли зміни до бюджету Смілянського району

Депутати внесли зміни до бюджету Смілянського району

23 травня 2017 року проведено пленарне засідання двадцять третьої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання.

До порядку денного було внесено 25 питань, одне з них знято з розгляду при затвердженні порядку денного сесії. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській облраді.

Депутати заслухали інформації керівників Смілянської місцевої прокуратури та Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності в районі; затвердили районну програму «Родючість» з охорони і підвищення родючості ґрунтів; внесли зміни до програм «Турбота» та «Здоров’я населення Смілянського району»; продовжили контроль за виконанням програм протидії захворюванню на туберкульоз та «Онкологія».

Внесено зміни до районного бюджету, якими, зокрема, виділено кошти на оздоровлення дітей району в дитячому оздоровчому таборі «Тимурівець».

Ухвалено низку рішень із питань управління районною комунальною власністю та затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Розглянуто хід виконання рішень ради щодо розвитку футболу, а також – реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Знято з контролю програму «Медичні кадри» на 2011-2015 роки у зв’язку з виконанням.

Затверджено план роботи ради на квартал, підтримано депутатський запит.

Депутатами ухвалено звернення щодо недопущення скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x