Астрологічний прогноз на червень 2017

Астрологічний прогноз на червень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Представники цього знаку зможуть повною мірою проявити найкращі дані їм від природи риси. Овни зможуть довести, що вони здатні багато на що, коли попереду дійсно важлива мета. Разом із цим, астрологи рекомендують не піддаватися на провокації власних амбіцій, а витрачати сили лише на те, що принесе реальні результати. Для цього попередньо доведеться добре прорахувати всі можливі шляхи здобуття бажаного. Особливо успішним червень буде для тих, хто працює з документами або потребує їхнього оформлення. Зірки кажуть, що ви опинитеся під пильною увагою протилежної статі. Тож, будьте готові до розвитку серйозних стосунків.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 13 і 18 червня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 7 та 15 червня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Тільцям зірки рекомендують бути обачливішими в словах. Місяць буде сприятливим для тих, хто займається сільськогосподарськими роботами. Навіть, якщо ви всього лише вирощуєте овочі на присадибній ділянці, урожай буде настільки великий, що зможете не просто забезпечити себе на зиму смачними салатами й компотами, але й пригостити всіх друзів домашніми заготовками. У червні вам варто звернути увагу на потреби своєї половинки. Не концентруйтеся тільки на своїх задоволеннях і дозвольте коханій людині трохи відпочити, взявши на себе трохи більше домашніх турбот.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 4, 10, 15 і 20 червня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 2 та 18 червня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

На цей місяць зорі заготовили для Близнюків чимало приємних сюрпризів. Їм потрібно лише проявити працьовитість і не піддаватися перепадам настрою. Астрологи кажуть, що представники цього знаку, які мають творче хобі, можуть із успіхом перекласти справу на комерційні рейки. А особисте життя Близнюків нагадуватиме свято. У самотніх представників цього знаку виникне неочікувана проблема вибору між кількома симпатіями одночасно. Щоб не помилитися, більше довіряйте серцю.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 16 червня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 2, 9 і 18 червня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Астрологи пророкують вам місяць, наповнений цікавими проектами та зустрічами. Вони не завжди приноситимуть фінансовий дохід, але це повністю компенсується задоволенням від відчуття самореалізації та естетичної насолоди. Постійна завантаженість на роботі не спричинить особливих моральних неприємностей, оскільки енергії і життєвих сил, що наповнюватимуть вас у цьому місяці цілком вистачить на все. Зокрема й на любовні пригоди, який у самотніх Раків буде вдосталь. Лиш не забувайте, що не все те золото, що блищить і уважно обирайте серед кола симпатичних вам людей, тих, з якими дійсно варто заводити серйозні стосунки.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 11 і 20 червня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 2, 8, 12 і 18 червня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

У червні зірки нададуть Левам особливу підтримку. Навколо них збиратимуться лише вірні друзі й доброзичливо налаштовані колеги. Ви навіть здивуєтеся, як легко й просто вирішуються будь-які робочі питання! Не забувайте про подяку й влаштуйте для друзів кілька веселих вечірок. Тим більше, що справи з фінансами йдуть так, що ви з легкістю зможете собі дозволити такі витрати. Кар’єрне просування вимагає прояву ініціативи. Начальство налаштоване дуже доброзичливо. Самотнім представникам цього знаку потрібно буде нарешті стати розсудливим. Предмет вашої давньої симпатії гідний того, щоб ви створили міцну пару.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 3, 14 і 19 червня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 8 та 16 червня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Зорі радять вам не піддавати сумніву свої здібності. Тільки впевненість і рішучість допоможуть Дівам досягти успіху в реалізації задуманого. Астрологи рекомендують стримати свою природну прагматичність – дрібні витрати на приємні дрібнички не розорять ваш гаманець, а ось відволіктися від сумних думок і сумнівів однозначно допоможуть. Дівам, зайнятим на ниві підприємництва, небесні світила не радять звертатися в банки за кредитами. До рідних проявляйте якомога більше чуйності.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 16 червня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 2, 9 і 18 червня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Терезам варто бути лише трішки спокійнішими й зосередженішими, щоб домогтися вагомих фінансових результатів. Саме червень може стати місяцем, який годуватиме вас весь рік. Головне – якомога менше вагатися і точно вирахувати час, коли потрібно піти на виправданий ризик. А от у любовній сфері можуть бути як щасливі, так і неприємні хвилини. Самотні Терези не будуть страждати від нестачі уваги протилежної статі, проте знакових зустрічей поки не передбачається. Краще зосередьте свою увагу на рідних і поділіться з ними душевним теплом.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 10, 15 і 20 червня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 2 і 18 червня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Представникам цього знаку доведеться попрацювати над тим, щоб розвинути в собі уміння творити щось нове. Саме воно стане в пригоді, якщо ви хочете отримати додаткові прибутки. Начальство хоче почути від вас креативні ідеї і бачити, що ви готові до саморозвитку. Можливо, для цього навіть доведеться записатися на професійні курси або тренінги. Зорі обіцяють підтримати це рішення і подбати про те, щоб у вас вистачило часу й сил. У стосунках з коханою людиною треба проявити більше чуйності. Вам варто побалувати свого обранця приємними сюрпризами, подарунками й душевними розмовами.
Особливо сприятливі дні: 5, 15 і 19 червня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 2, 10 і 17 червня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Стрільцям варто трохи стримати свою любов до витрат і розваг. У червні доведеться трохи попрацювати. Крім виконання звичних обов’язків, бажано приділити увагу саморозвитку. Особливу увагу рекомендується приділити вивченню спеціальних комп’ютерних програм та іноземних мов. Рідні зажадають вашої поради в ситуації чи справі, яка здається їм надзвичайно важливою. Самотнім Стрільцям буде щастити на цікаві зустрічі. Однак не поспішайте зав’язувати з ними серйозні стосунки. Цілком імовірно, що в кінці місяця вами нарешті зацікавиться людина, яку ви давно звикли вважати для себе недосяжною.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 3, 8 і 16 червня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 5, 12 і 18 червня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Зорі радять вам підходити до справ, з певною часткою скепсису. Цілком імовірно, що на вас посиплеться безліч привабливих пропозицій, проте далеко не всі вони будуть гідні того, щоб докладати зусилля і вкладати гроші. Будьте обережними, але, ухваливши рішення, дійте впевнено. Рідні зрозуміють, що нині настав час підтримати вас і постараються довести свою любов і повагу. Цього місяця цілком можливі зустрічі з людьми з вашого далекого минулого. Не намагайтеся уникати їх. Деякі можуть принести суттєву користь у майбутньому.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 13 і 18 червня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 1 і 16 червня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Зорі нарешті дадуть вам можливість відпочити від праведних трудів. Сміливо плануйте відпочинок і проведіть хоча б пару тижнів у тиші й спокої. Краще всього робити це разом із сім’єю або кількома близькими друзями. Самотність категорично не схвалюється. Понад те, вона може викликати депресивні думки. Водолії повинні бути готові до того, що червень стане часом для нових знайомств. Це стосується як романтичних стосунків, так і пошуку нових партнерів по роботі. Деякі капіталовкладення знадобляться для вирішення побутових проблем. Це дасть можливість обновити трохи облаштувати ваш побут і покращити комфорт.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 8 і 17 червня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 10, 13 та 18 червня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

На професійному рівні червень не принесе якихось несподіванок і термінових проектів. Справи йтимуть як належне і не зажадають від вас занадто великих зусиль. Знайдіть час, щоб відпочити на природі, поблизу відкритих водних джерел. Це допоможе набратися сил і бадьорості перед майбутніми звершеннями. Риби, які давно перебувають у шлюбі, повинні замислитися про поповнення родини. Зорі гарантують появу на світ лише талановитого й здорового потомства. Червень може піднести сюрприз, пов’язаний із незапланованим візитом далеких родичів.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 7, 10 і 19 червня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 8 і 15 червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x