Журналіст – про історію: у Черкасах відбудеться творча зустріч із Олексієм Мустафіним

Журналіст – про історію: у Черкасах відбудеться творча зустріч із Олексієм Мустафіним

Відомий український журналіст, письменник та телевізійний менеджер Олексій Мустафін незабаром відвідає Черкаси. Все – з метою презентувати містянам цикл книг «Справжня історія». Цю серію історик за освітою Олексій Мустафін почав видавати ще 2013 року, тоді у світ вийшла книга «Справжня історія Стародавнього світу». Нині ж друком вийшло четверте видання «Справжня історія пізнього Нового часу», на якому автор і закцентує свою увагу на зустрічі із черкасцями. До всього автор привезе у Черкаси свою нову книгу «Влада майдану. Хто і навіщо винайшов демократію», присвячену давньогрецькій демократії.

Олексій Мустафін відвідає Черкаси уперше. Організатори творчої зустрічі із письменником – ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» та Книжковий супермаркет «Буквиця». Зауважують: книги цього автора варті особливої уваги, оскільки у жанрі нон-фікшн легко й цікаво розповідають історію, без нудних дат і незрозумілого поділу. А видання Олексія Мустафіна «Влада майдану…» – це дуже стислий і популяризований огляд історії давньогрецької демократії, що показує історичний досвід держав світу та загальні тенденції розвитку історії.

– Хочемо у Черкасах створити такий собі інтелектуальний майданчик для охочих спілкуватися із цікавими авторами України, торік у нас уже були політичний діяч Микола Томенко, історик Кирило Галушко, політолог Костянтин Матвієнко, а нині до Черкас збирається Олексій Мустафін. Вважаю, це показник того, що і діячі і місто потребують подібних зустрічей, – зауважує учасниця координаційної ради ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» Наталія Прокопчук.

Так творча зустріч із журналістом-письменником і презентація нових видань відбудеться у Черкасах 10 червня о 15-й годині. Послухати про історію і її інструменти, а також поспілкуватися з автором усіх любителів історії та інтелектуальних розмов гостинно запрошує Книжковий супермаркет «Буквиця».

За додатковою інформацією звертатися за тел. 0930265614 Наталія.

За інформацією прес-служби ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x