Майже 156 млн грн спрямують на ремонт мосту через Дніпро

Майже 156 млн грн спрямують на ремонт мосту через Дніпро

Майже 156 млн грн отримала Черкащина на поточний середній ремонт мосту через Дніпро та ділянки автодороги Н-01 Київ – Знам’янка. Це за рахунок кредитних коштів і на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. Про це сказав голова Черкаської ОДА на засіданні колегії в понеділок. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Як наголосив Юрій Ткаченко, поліпшення дорожньої інфраструктури лишається пріоритетом на Черкащині. Тут ухвалена відповідна обласна програма. На її виконання райдержадміністрації, міськвиконкоми, об’єднані територіальні громади мають передбачити субвенції з місцевих бюджетів – обласному.

– Дорожня кампанія вже триває, – зауважив голова Черкаської ОДА. – Оскільки проектування ми розпочали завчасно, то й виконання робіт наблизили в часі. Тендери були оголошені раніше, ніж доти. Водночас треба й надалі працювати над розробленням проектно-кошторисної документації для ділянок доріг, що потребують ремонту. Такою є умова для залучення державних коштів.

Окрім того, Юрій Ткаченко наголосив на важливості убезпечення автошляхів. Ідеться про облаштування пішохідних переходів, освітлення тощо. Виконання цих завдань по області найближчим часом перевірить спеціальна робоча група, яку координуватиме заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x