Молодиків, які зливали з машин пальне, затримали уманські правоохоронці

Молодиків, які зливали з машин пальне, затримали уманські правоохоронці

Близько 90 літрів дизельного палива вдалося злити зловмисникам з вантажівки, яка була припаркована поблизу автозаправної станції в Уманському районі. Зловмисників затримали, коли ті повернулися забрати залишок пального. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Інформацію про те, що невідомі особи зливають паливо з вантажівки, до поліції повідомили працівники автозаправної станції. Водій вантажівки припаркувався поряд з АЗС, щоб перепочити. Коли чоловік задрімав, зловмисники підкралися до автівки, та почали зливати пальне. Їх помітив працівник АЗС та викликав поліцію.

Зловмисникам вдалося злити 90 літрів у пластикові каністри, які вони вже завантажили у свій автомобіль. Коли вони повернулися забрати залишки пального їх затримали поліцейські. Затриманими виявились троє жителів Уманського району віком 19-20 років. Своєї вини молодики не заперечують та шкодують про вчинене, аргументуючи свій вчинок браком коштів. Транспортний засіб, який належить одному із затриманих, вилучено та доставлено до відділку поліції. Паливо повернули власнику, який продовжив свій маршрут.

За вказаним фактом слідчими відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією передбаченою частиною 3 статті 15 та частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Розпочато досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x