Минулого тижня на дорогах Черкащини ліквідували ямковість на понад 11 тисяч кв м покриття

Минулого тижня на дорогах Черкащини ліквідували ямковість на понад 11 тисяч кв м покриття

Минулого тижня районними філіями було виконано ямковий ремонт на понад 11 тисяч кв м доріг загального користування. Зокрема, на дорогах державного значення ліквідовано понад 9,7 тис. кв м ямковості, а на дорогах місцевого значення – майже 1,5 тис. кв м ямковості. Також минулого тижня було влаштовано понад 2 тис. кв м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автодорогах місцевого значення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Роботи з ямкового ремонту проводилися у кожному районі Черкащини на всіх автодорогах державного та місцевого значення. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі.

Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування і благоустрою узбіч автошляхів, приведення в належний стан павільйонів автобусних зупинок та смуги відведення, а також ремонт бар’єрного огородження.

Загалом, цього року на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області було виконано ямковий ремонт на понад 126 тис. кв м покриття доріг державного та місцевого значення.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x