Маньківські депутати ухвалили районні програми

Маньківські депутати ухвалили районні програми

29 травня 2017 року заступник голови районної ради Світлана Лещенко провела пленарне засідання чергової сімнадцятої сесії районної ради. Робота сесії розпочалась із інформації заступника голови районної ради перед депутатським корпусом про роботу районної ради в міжсесійний період. Затвердивши порядок денний сесії, до якого було включено 23 питання, депутати приступили до їхнього обговорення. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Спочатку депутати заслухали та взяли до відома інформацію про результати діяльності на території Маньківського району за 2016 рік Уманської місцевої прокуратури, з якою виступив керівник Уманської місцевої прокуратури Роман Павленко.

Потім ухвалили районну програму забезпечення виконання рішень суду на 2017−2020 роки та внесли зміни до районної програми інформаційного забезпечення населення на 2015¬2018 роки; програми «Територіальна оборона Маньківського району на 2017−2020 роки»; Комплексної програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016-2020 роки та в порядку контролю розглянули хід виконання районної соціальної цільової програми забезпечення умов соціального захисту дітей на 2012−2017 роки.

Жваве обговорення викликав розгляд питання про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2016 «Про районний бюджет на 2017 рік», з якими ознайомила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Світлана Самойленко.

Народні обранці підтримали проект рішення та виділили кошти для: дитячо-юнацької спортивної школи на придбання матів для занять по боксу і карате; центральної районної лікарні на проведення ремонту в операційному блоці; центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів на придбання ноутбука; відділу освіти райдержадміністрації на капітальні видатки для придбання інноваційних класів (кабінети фізики, хімії, біології для Іваньківської ЗОШ) на умовах співфінансування в рамках виконання обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини».

Крім того, передбачили кошти відділу культури райдержадміністрації: для придбання ноутбука – для центральної бібліотеки, мікрофонів вокальних та мікшерного пульта – для центру культури і дозвілля; проведення ремонтних робіт з електрообладнання, фойє та системи опалення центру культури і дозвілля; районній раді – на придбання та встановлення обладнання системи відео-спостереження.

У ході сесії депутати районної ради розглянули низку питань, що стосуються затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x