Черкаські фехтувальниці – треті на Чемпіонаті України

Черкаські фехтувальниці – треті на Чемпіонаті України

Чемпіонат України з фехтування на шаблях приймала олімпійська база Конча-Заспа з 26 по 17 травня. Черкаську область представляли 14 спортсменів. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

«Цей завершальний старт сезонe став вдалим для наших дівчат, які у наполегливій боротьбі вибороли бронзові нагороди. До речі, на цьому старті після тривалої перерви повернулась зірка фехтування – Ольга Харлан, яка і стала чемпіонкою цих престижних змагань. Наша Діана Залевська у фіналі поступилася лише олімпійській чемпіонці Ользі Жовнір, в результаті вона отримала бронзову нагороду», – коментує виступи президент обласної федерації фехтування на шаблях Людмила Шкалікова.

Результати:
3 місце – жіноча команда Черкаської області (Склад: Залевська Діана, Озерова Дар`я, Грабіжна Катерина та Псюрніченко Аліна).
5 місце – чоловіча команда Черкаської області

В особистих змаганнях Каракаю Олександру не вистачило всього двох ударів для того, щоб потрапити до п`єдесталу пошани, програвши першому номеру української національної збірної – Ягодці Андрію, який виборов срібло на цих змаганнях, а переможцем став представник Миколаєва Платонов Богдан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x